Olen syntynyt paljasjalkaisena noormarkkulaisen pienviljelijän tyttärenä Eeva  Ahlströmin sairaalassa vuonna 1937.

Kansakoulun käytyäni aloin osallistua harrastustoimintaan nuorisoseurassa ja maatalouskerhossa (nykyinen 4H-kerho). Sieltä sain kipinän lausuntaan ja näyttelemiseen. Harrastan molempia vieläkin, ohjaan muun muassa kansalaisopiston lausuntapiiriä Merikarvialla ja Otsolan kansalaisopistossa olen toiminut useita vuosia ilmaisutaidon opettajana.

Pätevyyttä piirien ohjaamiseen olen saanut kursseilta, joita olen käynyt esimerkiksi Suolahden opistossa, Työväen Akatemiassa sekä Voionmaan opistossa.

Nokun Näyttämöllä olen toiminut ohjaajana ja näyttelijänä ja olen edelleen toiminnassa mukana. Luvian kesäteatterin ohjaajana toimin myös monet vuodet.

Kunnallispolitiikkaan olen osallistunut kulttuurilautakunnan puheenjohtajana ja jäsenenä. Lisäksi olen ollut jäsenenä holhouslautakunnassa ja sosiaalivakuutustoimikunnassa.

Seurakunnassa olin monia vuosia diakoniajohtokunnan jäsen ja ainakin kaksi kautta puheenjohtaja. Myös kirkkovaltuuston jäsen olen ollut.

Minut on valittu Noormarkun seitsemänneksi Noomiksi.

Ammattini on kunnallinen perhepäivähoitaja. Jäin eläkkeelle vuonna 2000. Ehdin tehdä kunnan palkkalistoilla töitä 24 vuotta ja sitä ennen vuosia yksityisenä. Rakastin työtäni ja pidän lapsista vieläkin yli kaiken. Nyt olen viiden lapsen mummu ja asun mieheni kanssa omakotitalossa Söörmarkun Lehtolassa.